Falck

Managementul brigăzii de pompieri

Când vine vorba de serviciile de apărare împotriva incendiilor, compania dumneavoastră are nevoie de trei lucruri:

 • Să respecte cerințele normative.
 • Să reducă riscul de întrerupere a activității în caz de urgență.
 • Un sistem de reacție puternic și eficient în cazul situațiilor de urgență.

Fiecare companie diferă în funcție de modul în care externalizarea către un furnizor privat poate optimiza nevoile sale privind serviciile de apărare împotriva incendiilor specifice industriei.

Ce înseamnă să externalizați serviciile dumneavoastră de apărare împotriva incendiilor către Falck?

 • Un singur punct de contact
 • Evaluare
 • Managementul brigăzii de pompieri

Un singur punct de contact

Prin externalizarea serviciilor de apărare împotriva incendiilor către Falck Fire Services România, nevoile dumneavoastră se consolidează într-un punct unic de contact.

Pentru dumneavoastră, acest lucru înseamnă limitarea numărului de furnizori de servicii care lucrează în prezent în amplasament, precum și creșterea siguranței și crearea unor beneficii pe termen lung.

Acest lucru înseamnă să lucrați cu un singur furnizor de încredere.

Când vine vorba de sistemul dumneavoastră de reacție în cazul situațiilor de urgență, noi ne ocupăm de tot.

Evaluarea nevoilor

Pentru a găsi cea mai bună soluție pentru afacerea dumneavoastră, vom efectua o evaluare amănunțită în baza unui scenariu realizat conform nevoilor specifice structurii dumneavoastră.

Solicitată la nivel mondial de multe autorități de reglementare, evaluarea noastră este conformă cu cele mai bune practici din industrie și include:

 • Procedură actuală de siguranță;
 • Planificare și proceduri pentru situații de urgență;
 • Sisteme de detecție și de protecție împotriva incendiilor;
 • Vehicule și echipamente mobile;
 • Dimensionare;
 • Evaluarea abilităților tehnice ale pompierilor dumneavoastră actuali.

Pe baza acestei evaluări, Falck Fire Services România poate oferi o gamă largă de soluții, inclusiv pentru nevoile dumneavoastră de stingere a incendiilor.

Managementul brigăzii de pompieri și controlul operațional al intervențiilor

Serviciul de bază oferit de Falck Fire Services România constă în managementul brigăzilor de pompieri și controlul operațional al intervențiilor de stingere a incendiilor și de salvare.

Vă putem oferi o soluție de înaltă calitate pentru serviciile de apărare împotriva incendiilor, în cadrul căreia ne asumăm responsabilitatea pentru gestionarea brigăzii de pompieri, inclusiv a oamenilor, vehiculelor, echipamentelor, instalațiilor, sistemelor și procedurilor operaționale.

Capacitățile noastre de intervenție cuprind, de asemenea, materialele și substanțele periculoase și toate activitățile legate de salvare, precum intervențiile în zonele cu acces limitat, salvarea de la înălțime și descarcerarea.

Există două opțiuni atunci când vine vorba de angajarea personalului pentru departamentul dumneavoastră de pompieri: personalul existent poate fi transferat la noi sau noi putem asigura o brigadă complet nouă. Falck vă poate ajuta, de asemenea, să definiți nevoile dumneavoastră în domeniul stingerii incendiilor și să dețineți echipamentul potrivit pentru brigada dumneavoastră de pompieri.