Imagine full width

GRUPUL FALCK

Grupul Falck deține o istorie lungă și extraordinară în cadrul serviciilor de salvare de urgență. De la înființarea companiei Falck, în anul 1906, activitatea noastră de bază a constat în stingerea incendiilor pentru autoritățile publice și clienții industriali. Toate activitățile noastre sunt legate de misiunea noastră principală de a fi mereu acolo pentru:

  • Prevenirea accidentelor, a bolilor și situațiilor de urgență.
  • Salvarea și ajutarea într-un mod rapid și competent a oamenilor aflați în situații de urgență.
  • Atenuarea efectelor survenite în urma situațiilor de urgență.
  • Reabilitarea oamenilor după boală și rănire.
  • Abilitatea de a fi mereu acolo, astfel încât oamenii să poată trai în condiții de siguranță.

Falck Fire Services are peste 100 de ani de experiență ca furnizor de servicii de apărare împotriva incendiilor și în prezent conduce cea mai mare companie de apărare împotriva incendiilor din întreaga lume. Ne străduim necontenit să ne dezvoltăm tehnologia, procedurile de operare și sistemul de management al pompierilor, astfel încât să putem împărtăși cele mai bune practici și expertiza noastră între brigăzile noastre de pompieri. Acest lucru ne asigură posibilitatea de a îmbunătăți în mod constant siguranța contra incendiilor și de a oferi excelență operațională în colaborare cu toți clienții noștri. Noi suntem partenerul dumneavoastră de încredere pentru serviciile de pompieri și puteți fi sigur că vom avea grijă de brigada dumneavoastră de pompieri în mod responsabil și progresiv.

Fapte importante despre Falck Fire Services:

  • Conducem 37 de brigăzi industriale de pompieri și 148 de brigăzi publice de pompieri.
  • Gestionăm mai mult de 600 de vehicule de stingere a incendiilor.
  • Avem aproape 4.000 de angajați care lucrează în serviciile de pompieri și de siguranță Falck, aproximativ 1.000 dintre ei lucrând în brigăzi externalizate companiilor industriale.
  • Suntem cel mai important furnizor global de consultanță și instruire împotriva incendiilor industriale.

Locații

Harta

Excelență operațională la nivel mondial

Falck administrează brigăzi de pompieri și furnizează servicii către diferite industrii din întreaga lume. Lucrăm împreună cu mulți dintre cei mai importanți furnizori de echipamente de stingere a incendiilor din lume și avem acces la ultimele tehnologii și cunoștințe pentru a le folosi în situații reale de urgență. Experiența pe care am câștigat-o din această prezență globală ne permite să dezvoltăm continuu serviciile noastre. Prin menținerea brigăzilor de pompieri la nivel mondial facem mai mult decât să consolidăm excelența noastră operațională: comparăm în permanență brigăzile noastre pentru a identifica și transfera cunoștințele și experiența în întreaga lume. Furnizarea serviciului nostru local reprezintă excelența operațională la nivel mondial.

Cum facem asta?

La centrul nostru global de informații pentru serviciile împotriva incendiului, de la Copenhaga, specialiștii cu solide cunoștințe operaționale extinse din industriile cu risc ridicat și aeroporturi, adună și sintetizează datele într-un sistem IT de management la nivel global. Acest sistem susține operațiunile și echipele noastre de management din întreaga lume pentru a-și dezvolta afacerea și pentru a implementa standardele noastre. Falck Fire Services își păstrează calitatea de membru și sprijină instituțiile importante de stingere a incendiilor cum sunt NFPA, JOIFF, LASTFIRE și CTIF.