Imagine full width

Beneficii oferite de integrare și motive pentru a alege serviciile Falck Fire Services România

Indiferent de domeniul în care activaţi, vom personaliza abordarea noastră pentru a satisface nevoile dumneavoastră și vom lucra în strânsă colaborare pentru a găsi cele mai bune soluţii pentru stingerea incendiilor în industria şi amplasamentul dumneavoastră. Acest lucru înseamnă optimizarea serviciului dumneavoastră de pompieri pentru a răspunde provocărilor specifice în contextul celor mai recente reglementări, dar și a celor viitoare, pentru a face operaţiunea dumneavoastră mai sigură şi mai eficientă.

Beneficii cheie oferite de un serviciu integrat personalizat în domeniul apărării împotriva incendiilor

Falck Fire Services România oferă soluţii flexibile adaptate nevoilor clientului şi o abordare proactivă, cu un singur punct de contact pentru toate problemele legate de incendii – reducând astfel nevoia de resurse interne. Noi reunim toți furnizorii actuali de servicii, întrucât Falck Fire Services România poate furniza toate serviciile legate de incendii, inclusiv instruire, consultanţă, servicii de ambulanţă la faţa locului şi clinici medicale. Vă oferim servicii de conformitate asigurând o viziune de ansamblu, control şi transparenţă, respectând reglementările din industrie, cele locale, naţionale şi internaţionale şi autorităţile de control. Construim parteneriate pe termen lung în care alocăm timp pentru a ne concentra pe afacerea dumneavoastră şi pentru a o înţelege, asigurând astfel durabilitatea şi continuitatea afacerii dumneavoastră prin externalizarea către un partener profesionist, de încredere.

Operaţiuni eficiente

Când vine vorba de serviciile de pompieri, Falck este lider în îndustrie în materie de cunoştinţe. Unităţile noastre de pompieri sunt conduse de profesionişti şi sunt menţinute la standarde internaționale prin cele mai bune practici şi cunoştinţe. Echipele noastre de stingere a incendiilor sunt stabile, educate, pregătite, motivate şi au acces la tactici, tehnici şi echipamente moderne.

  • Sistemul de management al brigăzii de pompieri este  documentat şi certificat în conformitate cu cerinţele ISO 9001, 14001 şi OHSAS 18001.
  • Centrul nostru global de informaţii pentru serviciul de pompieri colectează, dezvoltă şi distribuie cele mai bune și mai eficiente practici, în toate operaţiunile noastre globale.
  • Sistemul Falck de management on-line optimizează şi standardizează toate procesele legate de soluţiile de stingere a incendiilor, asigurându-se că instrucţiunile de îmbunătăţire continuă şi cele tehnice sunt disponibile pentru toţi clienţii noştri.

Linişte sufletească - Este ceea ce obţinem implementând standardele globale pe o scară locală şi garantând siguranţă atât pentru clienţii noştri cât şi pentru angajaţii noştri. 

Control operaţional

O structură transparentă, controlată şi continuă pentru raportare este vitală atunci când vine vorba să externalizaţi ceva atât de important precum brigada dumneavoastră de pompieri. La Falck, noi notăm şi monitorizăm toate serviciile furnizate prin intermediul unui Acord clar privind Calitatea Serviciilor.

Mai mult, noi măsurăm în permanenţă Indicatorii Cheie de Performanţă (KPIs) şi ne asigurăm că obiectivele noastre sunt agreate cu clientul, cu scopul de a optimiza costurile.

Prin externalizarea serviciilor către Falck Fire Services România veţi: 

  • Simplifica fundamental modul de funcţionare al serviciului dumneavoastră de pompieri.
  • Realiza un control financiar mai bun printr-un contract pe bază de comision fix, stabilit lunar.
  • Elabora un plan reciproc de investiţii în timpul fazei de contractare, pentru a îmbunătăţi echipamentele dumneavoastră. 
  • Obţine controlul costurilor stricte cu privire la bunurile şi serviciile dvs. livrate de către un furnizor care are o înţelegere holistică asupra serviciului dumneavoastră de pompieri.

Sistemul nostru IT de operare, special dezvoltat, permite o privire de ansamblu şi controlul asupra tuturor serviciilor şi produselor livrate către brigada dumneavoastră de pompieri. Pentru dumneavoastră, acest lucru înseamnă accesul şi raportarea continuă a datelor referitoare la Indicatorii Cheie de Performanţă şi serviciile prestate.